Intervju med Jennifer M. Granberg

Det är ett fantastiskt verktyg som kan förvandla din undervisning och göra den mer interaktiv och rolig.

Jennifer M. Granberg

Arbete:

Täbys kommun

Områden:

Svenska, Engelska, Matematik, NO och teknik

Erfarenhet:

12 år

Hur upptäckte du Escaply och hur använder du det?

Jag upptäckte Escaply genom att följa två inspirerande personer, Camilla Askebäck Diaz och Ulrica Elisson, på Instagram. Deras användning av Escape rooms i undervisningen fascinerade mig. När jag utforskade Escaplys webbplats blev jag imponerad av dess resurser och potential. Jag bestämde mig för att prova det, och nu är jag helt fast! 😄

I min undervisning har jag integrerat Escaply på flera sätt. Jag har använt det som en kreativ repetitionsmetod inför prov för att engagera eleverna på ett annorlunda sätt.

– Säger Jennifer M. Granberg

Vad tycker dina elever om Escaply och har du några tips?

Eleverna älskar verkligen Escaply! Escape room-aktiviteterna har fått dem att vara entusiastiska och engagerade i lärandet. De tycker att det är jätteroligt och uppskattar den interaktiva och utmanande naturen hos Escape room-uppgifterna. Dessutom har de märkt att de lär sig viktiga ämnen samtidigt.

Mitt råd till andra lärare som överväger att använda Escaply är att våga testa det. Det är ett fantastiskt verktyg som kan förvandla din undervisning och göra den mer interaktiv och rolig. Du har inget att förlora utan bara mycket att vinna. Eleverna lär sig utan att ens märka det, och samarbetet i klassen ökar. Ge det en chans och se hur det förbättrar din undervisning och elevernas lärande.😂❤️

– Avslutar Jennifer M. Granberg