Escaply – Escape rooms som gör lärandet roligt och lätt

Inspirationen bakom Escaply

Visste du att uttråkning kan ha en betydande inverkan på elevers skolprestationer?

Forskning visar att upp till en tredjedel av elever drabbas av bristande engagemang, vilket i sin tur kan påverka deras resultat negativt. På Escaply tror vi på kraften i att göra lärandet både inspirerande och spännande. Det är vår övertygelse om att detta är nyckeln till att främja en positiv inlärningsupplevelse och hjälpa eleverna att uppnå sitt fulla potential.

Vår Vision

Vårt mål på Escaply är att stötta våra älskade hjältar – lärare och vårdnadshavare – i deras uppdrag att inspirera, engagera och utmana eleverna. Vi tror på kraften i spelbaserat lärande som ett medel för att göra lärandet roligt och meningsfullt.

Teamet Bakom Escaply

Escaply är en svensk plattform som utformats med avsikt att skapa en känsla av engagemang och nyfikenhet inom och utanför klassrummets väggar. Vårt uppdrag är att anpassa oss efter elevernas unika behov och intressen och därmed ge dem möjlighet att utmanas utifrån sina egna förutsättningar.

Vi på Escaply är ett passionerat gäng bestående av pedagoger, utvecklare och entreprenörer. Vår gemensamma drivkraft är att bidra till skolutveckling och främja likvärdigt lärande. Inget gör oss stoltare än när vi hör från er att ”eleverna var engagerade och ville inte sluta spela.”

Ditt Deltagande Är Värdefullt

Vi ser vårt arbete på Escaply som ett samarbete med er, våra användare, som också är de verkliga experterna. Vi värdesätter era idéer och åsikter högt och tar tacksamt emot förslag på förändringar och förbättringar. Tillsammans kan vi göra Escaply ännu bättre och mer anpassat efter era behov.

Hör av dig till oss med dina tankar, idéer och förslag på [email protected]. Vi ser fram emot att skapa en ännu mer inspirerande och engagerande lärandeupplevelse tillsammans med dig och våra hjältar, lärare och elever.